TUOREESTI KAINUULAINEN

 

D23R6212.jpg

RAVINTOLA ANORAK

Ravintola Anorak yhdessä R-Collectionin kanssa tarjoaa elämyksiä saman katon alla historiallisessa hirsitalomiljöössä Kajaanin keskustassa. Myymälän puolella tehtyjen ostosten jälkeen on helppoa siirtyä ravintolaan ja helliä makuhermoja pohjoismaisen keittiön herkuilla tai nauttia vaikkapa lasi kuohuvaa. Ammattitaidolla valmistettu tuote ja persoonallinen palvelu ovat toimintamme periaatteet niin ravintolassa kuin myymälässäkin.

RUOKA

Ravintola Anorakin ruoka pohjautuu pohjoismaiseen keittiöön, jossa sesongin puhtaat ja tuoreet raaka-aineet pääsevät oikeuksiinsa. Anorakin keittiössä touhuaa ammattitaitoinen ja innovatiivinen henkilökunta, joka loihtii annoksia laadukkaalla otteella.

D23R6022.jpg

R-COLLECTION CONCEPT STORE

Ravintola Anorakin yhteyteen avautuu R-Collectionin ensimmäinen uuden konseptin myymälä. R-Collection Concept Storessa on saatavilla R-Collectionin uusimman malliston tuotteita sekä muita pääosin kotimaisia sisustus- ja lifestyletuotteita.

 

JUOMAT

Anorakin juomista vastaa baarimestari-ravintoloitsija Joonas Sirviö. Juomien pohjana toimii persoonallisuus,käsityö ja luova hulluus. Kun tähän lisätään laatu ja puhtaat raaka-aineet, saadaan aikaan resepti, jolla Anorak toteuttaa juomafilosofiaansa nyt ja tulevaisuudessa.

 
D23R5907.jpg

LOKAATIO

Kaikki lähti liikkeelle vuonna 2014 syksyllä. R-Collectionin omistajaperheen poika, Olli Saastamoinen, sai vihiä, että vanha kirjastotalo Brahenkatu 3:ssa etsii uutta omistajaa. Saastamoinen yhdessä muun työryhmän kanssa on remontoinut rakennusta siitä lähtien, huolella ja pitkään. Vihdoin vuoden 2017 lokakuussa saimme avata kulttuurihistoriallisesti arvokkaan rakennuksen ovet kaikille.