Joose Keskitalo keikalla lauantaina 11.5.

JOOSE KESKITALO 11.5. klo 21 Ravintola Anorakissa.

Savonlinnassa asuva Keskitalo on yksi 2000-luvun omaleimaisin sekä tinkimättömin lyyrikko Suomen maalla. Vuonna 2004 ensimmäisen levynsä ”Luoja auta” julkaissut artisti saapuu Kajaaniin jo yhdeksännen levyn, ”En lähde surussa” julkaisun myötä. Keskitalo on uransa alusta alkaen tunnettu kuuntelijoiden keskuudessa vähäeleisistä tulkinnoistaan, orgaanisista sävellyksistään sekä syvällä kulkevista teemoista. Teemat sekä tunnelmat ovat vaihdelleet uran eri vaiheissa lipuvista Saimaan laivoista, raitiovaunukiskojen kirskumiseen, kuolemaan sekä ajan pitelemättömään otteeseen.

Joose Keskitalo – laulu, kitara, huuliharppu
Otto Eskelinen – puhaltimet, bandoneon
Eero Tikkanen - kontrabasso
Arwi Lind - lyömäsoittimet

Lämpimästi tervetuloa lauantaina kuuntelemaan keikkaa Ravintola Anorakiin osoitteeseen Brahenkatu 3. Klo 21.00 - vapaa pääsy.

Lilli Norio