Tiedote 7.8.2019

Anorak Restaurants Oy hakeutuu konkurssiin 7.8.2019.

Syynä konkurssihakemukseen on liiketoiminnan heikko kannattavuus.

Ravintola on suljettu 7.8.2019 klo 15 alkaen."Ravintolatoimialalla yrittäjän pitää olla mukana 110% teholla. Oman terveydentilani takia en ole voinut tätä vastuuta täysimääräisesti kantaa.

Haikein mielin jouduimme tekemään tämän raskaan päätöksen. Uskon, että tiloihin löytyy uusi ravintolayrittäjä, jolta löytyy kokemusta ja innostusta uudistaa Kajaanin ravintolatarjontaa, sekä tarjota kulttuurihistoriallisessa miljöössä jatkossakin elämyksellisiä hetkiä.

Kiitämme kaikkia asiakkaita, yhteistyökumppaneita, sekä tietysti henkilökuntaa. On ollut hieno nähdä, että rakentamallemme konseptille on ollut Kajaanissa kysyntää ja saamamme palaute on ollut pääosin positiivista."-Olli Saastamoinen, yrittäjä


Lilli Norio